Türkçe | English | العربية | فارسی | Главная |
  Laboratuvar Ürünleri
  Özel Üretimli Ürünler
 

« Geri    RHEOGRAF - Y04

Buğday ununun paçalının hazırlanması, unun kalite kontrolü ve bazı katkı maddelerinin (askorbik asit, sellülatik enzimler, oksidan etkili enzimler gibi) etkilerinin belirlenmesi gibi işlemlerde kullanılabilen bir cihazdır. Cihaz sabit basınç ile hamurun şişirilmesi sırasında direnç (P), uzama (L), enerji (W) değerleri saptanabilir. Kısa sürede hamur nitelikleri hakkında fikir verir.  Alveograf cihazı ile eşdeğer sonuçlar vermektedir. Cihaz direk olarak bünyesinde gömülü bulunan dokunmatik ekranlı endüstriyel PC üzerinden kontrol edilir. Hamurun cihazda belirlenebilen tüm özellikleri endüstriyel PC üzerinde ölçülür, hesaplanır ve kaydedilir.

RHEOGRAF cihazı ile belirlenen değerler

-Direnç/Basınca Dayanma (P)

-Uzama-Kurve Taban Uzunluğu (L)

-Enerji (W)

-P/L

-le (Elastikiyet İndeksi)

Katalog İndir (PDF)

 



 

 




         ANASAYFA | KURUMSAL | ÜRÜNLER | İLETİŞİM ilicMedia    
        © Copyright 2009 YÜCEBAŞ MAKİNA